Loading..

Stambeno poslovni objekat Rock Hills predstavlja spoj savremene arhitekture, vrhunskog kvaliteta i izuzetne lokacije. Koristeći najkvalitetnije materijale, prefinjenu arhitekturu, elegantno osmišljene prostore i prostrane terase, ovaj objekat je osmišljen da svojim korisnicima pruži uživanje u komforu svog doma i jedno sasvim novo sofisticirano životno iskustvo.

Moderna zgrada, opremljena prema najsavremenijim svetskim standardima, uneće u vaš dom obilje komfora i sigurnost.

Stambeno poslovni kompleks

Stambeno poslovni kompleks je površine 2777 m2 i sastoji se od 28 stanova raspoređenih na šest spratova, kvadrature od 40 do 96m2. Eksterijer objekta je osmišljen u skladu sa najsavremenijim svetskim standardima. Sofisticirana i prefinjena paleta boja, sa posebnim naglaskom na arhitektonskim detaljima, otvorima na fasadi, fasadnom ciglom, alubond-om, ogradama na terasama, kao i vegetacionim elementima. Objekat je dizajniran da izdrži test vremena kako fizički tako i estetski dok su enterijer, veličine stambenih jedinica, funkcionalnost prostora i završni radovi, prilagođeni potrebama naših klijenata.

Svaka od 13 različitih tipova stambenih jedinica, predstavlja dobro isprojektovan i posebno osmišljen prostor. Rock Hills sadrži ukupno 28 stambenih jedinica sa jednom, dve ili tri spavaće sobe i jednom ili dve terase.

Prilikom koncipiranja stambenih jedinica najveći prioritet je dat kreiranju lepih i svestranih otvorenih prostora za život, rad i relaksaciju, koji pružaju jedinstven osećaj privatnosti i udobnosti. Svojim rasporedom, dizajnom, kvalitetom i harmonijom svaka stambena jedinica će zadovoljiti čak i najviše kriterijume savremenog stanovanja. Orijentacija objekta omogućava idealnu osunčanost i provetrenost zona unutar objekta.

Prizemlje

U prizemlju objekta će se nalaziti 6 lokala koji će doprineti povećanju kvaliteta života stanara
Rock Hills-a. Osim lokala, prizemlje se sastoji od stambenog ulaza koji sadrži vetrobranski deo, stepenišni prostor i lift. Garaža se prostire na podzemnoj i nadzemnoj etaži, sa kapacitetom od 34 parking mesta, koja daje mogućnost stacioniranja svih vozila budućih korisnika objekta. Komunikacija vozila sa podzemnom garažom, omogućena je uz pomoć autolifta.

Veoma ulažemo u zaštitne sisteme, stoga ovaj objekat uključuje sigurnosne kamere kojima su pokrivene garaže i druge zajedničke komunikacije, alarm, neizostavni interfon kao i savremeni protiv požarni sistem. Budite sigurni da će vaša porodica u svakom trenutku biti bezbedna i zaštićena.